Nabeschouwing HJK - Atlantas (1-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 7 juli 2016 - 18:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt HJK het donderdag 7 juli 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Atlantas. De wedstrijd wordt gespeeld in Sonera Stadium (Helsinki) in Helsinki.

Via de HJK - Atlantas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - Atlantas (1-1)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen HJK en Atlantas geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 30 minuten. T. Taiwo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee HJK vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Atlantas kwam na 76 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Papšys, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken HJK - Atlantas
1
1
LIVE HJK - Atlantas 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - Atlantas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Atlantas Gele kaart voor M. Adamonis Atlantas
30' Penalty HJK Penalty T. Taiwo HJK 1-0
33' Gele kaart Atlantas Gele kaart voor V. Gašpuitis Atlantas
40' Wissel Atlantas Wissel M. Papšys voor S. Rakauskas Atlantas
55' Wissel Atlantas Wissel D. Šimkus voor O. Dmitriev Atlantas
67' Wissel HJK Wissel M. Forssell voor A. Morelos HJK
67' Wissel Atlantas Wissel D. Kazlauskas voor A. Bartkus Atlantas
70' Gele kaart Atlantas Gele kaart voor A. Sylla Atlantas
75' Wissel HJK Wissel N. Oduamadi voor R. Gadze HJK
76' Doelpunt Atlantas Doelpunt M. Papšys Atlantas 1-1
82' Gele kaart HJK Gele kaart voor N. Oduamadi HJK
82' Wissel HJK Wissel S. Sorsa voor N. Alho HJK
Video hoogtepunten en samenvatting HJK - Atlantas
Opstellingen HJK - Atlantas

Voorbeschouwing HJK - Atlantas

HJK en Atlantas spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen HJK en Atlantas in de Europa League vond plaats op 30 juni 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor HJK. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is HJK favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Atlantas slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.