Nabeschouwing Infonet - Hearts (2-4) || Europa League 2016/2017

Woensdag 6 juli 2016 - 17:45 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Infonet het woensdag 6 juli 2016 om 17:45 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Infonet - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Infonet - Hearts (2-4)

Het Europa League duel tussen Infonet en Hearts is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hearts kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van C. Paterson. Hearts vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Igor Rossi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Hearts, waarmee A. Öztürk zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 51 minuten deed J. Harin iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Infonet werd verkleind tot 1-3. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 52e minuut nadat Igor Rossi namens Hearts de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 63e minuut en kwam op naam te staan van Infonet speler V. Voskoboinikov, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Hearts.

Wedstrijdstatistieken Infonet - Hearts
2
4
LIVE Infonet - Hearts 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Infonet - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Hearts Doelpunt C. Paterson Hearts 0-1
9' Doelpunt Hearts Doelpunt Igor Rossi Hearts 0-2
21' Gele kaart Infonet Gele kaart voor O. Appiah Infonet
21' Gele kaart Hearts Gele kaart voor P. Kitchen Hearts
46' Doelpunt Hearts Doelpunt A. Öztürk Hearts 0-3
46' Wissel Infonet Wissel D. Haminu voor S. Mošnikov Infonet
46' Wissel Infonet Wissel P. Dõmov voor V. Avilov Infonet
51' Doelpunt Infonet Doelpunt J. Harin Infonet 1-3
52' Doelpunt Hearts Doelpunt Igor Rossi Hearts 1-4
63' Doelpunt Infonet Doelpunt V. Voskoboinikov Infonet 2-4
70' Wissel Hearts Wissel S. Nicholson voor J. Walker Hearts
74' Wissel Hearts Wissel J. Souttar voor P. Buaben Hearts
76' Wissel Infonet Wissel A. Kulinitš voor A. Volodin Infonet
89' Wissel Hearts Wissel Juanma voor A. Sutchuin Djoum Hearts
91' Gele kaart Infonet Gele kaart voor D. Haminu Infonet
Video hoogtepunten en samenvatting Infonet - Hearts
Opstellingen Infonet - Hearts

Voorbeschouwing Infonet - Hearts

Infonet en Hearts spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Infonet en Hearts in de Europa League vond plaats op 30 juni 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hearts. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Hearts favoriet. 1 keer wist de ploeg van Infonet te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Infonet. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.