Nabeschouwing Krasnodar - Fenerbahçe (1-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 16 februari 2017 - 17:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Krasnodar het donderdag 16 februari 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Fenerbahçe (1-0)

Het Europa League duel tussen Krasnodar en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Ivan Kruzliak geëindigd in een 1-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Krasnodar kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van V. Claesson. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Krasnodar.

LIVE Krasnodar - Fenerbahçe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Krasnodar Doelpunt V. Claesson met assist van Wanderson Krasnodar 1-0
42' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor V. Podberezkin Krasnodar
48' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Kaboré Krasnodar
50' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor H. Kaldirim Fenerbahçe
59' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor R. Neustädter Fenerbahçe
63' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor V. Kaleshin Krasnodar
65' Wissel Krasnodar Wissel R. Laborde voor Wanderson Krasnodar
70' Wissel Krasnodar Wissel M. Pereyra voor V. Podberezkin Krasnodar
72' Wissel Fenerbahçe Wissel Fernandão voor E. Emenike Fenerbahçe
72' Wissel Fenerbahçe Wissel O. Tufan voor M. Sow Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Fenerbahçe
Opstellingen Krasnodar - Fenerbahçe

Voorbeschouwing Krasnodar - Fenerbahçe

Krasnodar en Fenerbahçe spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Kruzliak en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krasnodar en Fenerbahçe elkaar treffen in de Europa League.