Nabeschouwing Linfield - Cork City (0-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 30 juni 2016 - 20:45 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Linfield het donderdag 30 juni 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cork City. De wedstrijd wordt gespeeld in Windsor Park in Belfast.

Via de Linfield - Cork City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Linfield - Cork City (0-1)

Het Europa League duel tussen Linfield en Cork City is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cork City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 63 minuten. S. Maguire maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Cork City vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Cork City uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Linfield - Cork City
LIVE Linfield - Cork City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Linfield - Cork City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Cork City Gele kaart voor G. Bolger Cork City
46' Wissel Cork City Wissel D. Morrissey voor K. Sheppard Cork City
56' Wissel Linfield Wissel D. Kee voor J. Mulgrew Linfield
60' Wissel Cork City Wissel M. O’Sullivan voor G. Buckley Cork City
63' Penalty Cork City Penalty S. Maguire Cork City 0-1
72' Gele kaart Cork City Gele kaart voor D. Morrissey Cork City
72' Wissel Linfield Wissel A. Burns voor P. Smyth Linfield
76' Gele kaart Linfield Gele kaart voor Reece Glendinning Linfield
84' Wissel Linfield Wissel R. Clarke voor K. Millar Linfield
90' Wissel Cork City Wissel C. Healy voor S. Maguire Cork City