Nabeschouwing Mainz 05 - Saint-Étienne (1-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 15 september 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Mainz 05 het donderdag 15 september 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in OPEL ARENA in Mainz.

Via de Mainz 05 - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Saint-Étienne (1-1)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Mainz 05 en Saint-Étienne geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door N. Bungert, waarmee FSV Mainz 05 met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Saint-Étienne het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk R. Berič die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Mainz 05 - Saint-Étienne 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt N. Bungert met assist van Y. Mallı FSV Mainz 05 1-0
57' Wissel Saint-Étienne Wissel O. Tannane voor B. Dabo Saint-Étienne
67' Wissel Saint-Étienne Wissel J. Veretout voor F. Lemoine Saint-Étienne
69' Wissel FSV Mainz 05 Wissel J. Córdoba voor Y. Muto FSV Mainz 05
72' Wissel FSV Mainz 05 Wissel F. Frei voor S. Serdar FSV Mainz 05
78' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor N. Bungert FSV Mainz 05
80' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Søderlund voor H. Saivet Saint-Étienne
83' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor G. Donati FSV Mainz 05
84' Wissel FSV Mainz 05 Wissel L. Öztunali voor C. Clemens FSV Mainz 05
88' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt R. Berič met assist van A. Søderlund Saint-Étienne 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Saint-Étienne
Opstellingen Mainz 05 - Saint-Étienne

Voorbeschouwing Mainz 05 - Saint-Étienne

Mainz 05 en Saint-Étienne spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Svein Oddvar Moen en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Mainz 05 en Saint-Étienne elkaar treffen in de Europa League.