Nabeschouwing Maribor - Qabala (1-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 25 augustus 2016 - 20:15 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Maribor het donderdag 25 augustus 2016 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Qabala. De wedstrijd wordt gespeeld in Ljudski vrt in Maribor.

Via de Maribor - Qabala live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - Qabala (1-0)

Het Europa League duel tussen Maribor en Qabala is onder leiding van scheidsrechter Viktor Kassai geëindigd in een 1-0 overwinning voor Maribor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door Marcos Tavares, waarmee Maribor met 1-0 de leiding nam. In de 70e minuut moest T. Weeks van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Viktor Kassai een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Qabala verder met een speler minder.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Maribor uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Maribor - Qabala
1
0
LIVE Maribor - Qabala 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - Qabala teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Qabala Gele kaart voor V. Vernydub Qabala
46' Wissel Maribor Wissel M. Kabha voor B. Vrhovec Maribor
49' Gele kaart Maribor Gele kaart voor E. Janža Maribor
60' Gele kaart Maribor Gele kaart voor A. Pihler Maribor
63' Wissel Maribor Wissel S. Sallalich voor A. Pihler Maribor
65' Gele kaart Maribor Gele kaart voor D. Šme Maribor
67' Doelpunt Maribor Doelpunt Marcos Tavares met assist van M. Kabha Maribor 1-0
67' Gele kaart Maribor Gele kaart voor M. Kabha Maribor
70' Rode kaart Qabala Rode kaart voor T. Weeks Qabala
85' Wissel Maribor Wissel G. Bajde voor Rodrigo Defendi Maribor
86' Wissel Qabala Wissel A. Məmmədov voor S. Zenjov Qabala
88' Gele kaart Qabala Gele kaart voor A. Məmmədov Qabala
89' Gele kaart Qabala Gele kaart voor F. Ozobić Qabala
96' Wissel Qabala Wissel R. Əyyubov voor B. Dabo Qabala
Video hoogtepunten en samenvatting Maribor - Qabala
Opstellingen Maribor - Qabala

Voorbeschouwing Maribor - Qabala

Maribor en Qabala spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Viktor Kassai en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Maribor en Qabala in de Europa League vond plaats op 18 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Qabala. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Qabala favoriet. 1 keer wist de ploeg van Maribor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Maribor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.