Nabeschouwing Midtjylland - Vaduz (3-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 14 juli 2016 - 18:30 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Midtjylland het donderdag 14 juli 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Vaduz. De wedstrijd wordt gespeeld in MCH Arena in Herning.

Via de Midtjylland - Vaduz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland - Vaduz (3-0)

Het Europa League duel tussen Midtjylland en Vaduz is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Midtjylland. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door P. Sisto, waarmee Midtjylland met 1-0 de leiding nam. Midtjylland vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Onuachu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Midtjylland, waarmee P. Sisto zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Midtjylland een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Midtjylland - Vaduz
3
0
LIVE Midtjylland - Vaduz 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland - Vaduz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Midtjylland Doelpunt P. Sisto Midtjylland 1-0
57' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor F. Novák Midtjylland
62' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor M. Pusic Midtjylland
66' Wissel Vaduz Wissel A. Messaoud voor M. Mathys Vaduz
68' Wissel Midtjylland Wissel P. Onuachu voor M. Pusic Midtjylland
72' Wissel Midtjylland Wissel V. Kadlec voor R. Hassan Midtjylland
73' Doelpunt Midtjylland Doelpunt P. Onuachu Midtjylland 2-0
80' Wissel Vaduz Wissel M. Pfründer voor M. Brunner Vaduz
80' Wissel Vaduz Wissel A. Avdijaj voor G. Zárate Vaduz
82' Doelpunt Midtjylland Doelpunt P. Sisto Midtjylland 3-0
82' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor A. Avdijaj Vaduz
87' Wissel Midtjylland Wissel M. Duelund voor P. Sisto Midtjylland