Nabeschouwing Oleksandria - Hajduk Split (0-3) || Europa League 2016/2017

Donderdag 28 juli 2016 - 18:30 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Oleksandria het donderdag 28 juli 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Hajduk Split. De wedstrijd wordt gespeeld in KSK Nika (Oleksandriya (Aleksandriya)) in Aleksandriya.

Via de Oleksandria - Hajduk Split live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oleksandria - Hajduk Split (0-3)

Het Europa League duel tussen Oleksandria en Hajduk Split is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Hajduk Split. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door M. Ćosić, waarmee Hajduk Split met 0-1 de leiding nam. Hajduk Split vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Erceg op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was F. Ohandza van Hajduk Split die de 0-3 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Hajduk Split een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Oleksandria - Hajduk Split
LIVE Oleksandria - Hajduk Split 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oleksandria - Hajduk Split teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor Z. Kožulj Hajduk Split
37' Gele kaart Oleksandria Gele kaart voor S. Basov Oleksandria
37' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor Z. Nižić Hajduk Split
52' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt M. Ćosić Hajduk Split 0-1
62' Wissel Oleksandria Wissel R. Yaremchuk voor S. Kulish Oleksandria
63' Wissel Hajduk Split Wissel T. Bašić voor M. Bily Hajduk Split
68' Wissel Hajduk Split Wissel F. Ohandza voor A. Said Hajduk Split
69' Gele kaart Oleksandria Gele kaart voor E. Banada Oleksandria
71' Wissel Hajduk Split Wissel A. Erceg voor N. Vlašić Hajduk Split
73' Wissel Oleksandria Wissel V. Grytsuk voor M. Kozak Oleksandria
75' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor Jefferson Hajduk Split
77' Wissel Oleksandria Wissel D. Leonov voor M. Zhychykov Oleksandria
81' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt A. Erceg Hajduk Split 0-2
86' Gele kaart Oleksandria Gele kaart voor D. Leonov Oleksandria
90' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt F. Ohandza Hajduk Split 0-3