Nabeschouwing Panathinaikos - Celta de Vigo (0-2) || Europa League 2016/2017

Donderdag 8 december 2016 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Panathinaikos het donderdag 8 december 2016 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Apóstolos Nikolaidis (Athína (Athens)) in Athens.

Via de Panathinaikos - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Panathinaikos - Celta de Vigo (0-2)

Het Europa League duel tussen Panathinaikos en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Andris Treimanis geëindigd in een 0-2 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Celta de Vigo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Guidetti. Een penalty zorgde er later in de 76e minuut voor dat Celta de Vigo via F. Orellana op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo.

LIVE Panathinaikos - Celta de Vigo 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Panathinaikos - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt J. Guidetti met assist van Hugo Mallo Celta de Vigo 0-1
34' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor R. Lod Panathinaikos
60' Wissel Panathinaikos Wissel V. Ibarbo voor L. Rinaldi Panathinaikos
63' Wissel Celta de Vigo Wissel M. Díaz voor D. Wass Celta de Vigo
69' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor M. Wakaso Panathinaikos
70' Wissel Panathinaikos Wissel S. Leto voor L. Villafáñez Panathinaikos
76' Penalty Celta de Vigo Penalty F. Orellana Celta de Vigo 0-2
82' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor F. Orellana Celta de Vigo
83' Wissel Panathinaikos Wissel G. Koutroumbis voor R. Lod Panathinaikos
90' Wissel Celta de Vigo Wissel Sergi Gómez voor J. Guidetti Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Panathinaikos - Celta de Vigo
Opstellingen Panathinaikos - Celta de Vigo

Voorbeschouwing Panathinaikos - Celta de Vigo

Panathinaikos en Celta de Vigo spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andris Treimanis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Panathinaikos en Celta de Vigo in de Europa League vond plaats op 29 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 1 keer wist de ploeg van Panathinaikos te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Panathinaikos. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.