Nabeschouwing Panathinaikos - Standard Luik (0-3) || Europa League 2016/2017

Donderdag 3 november 2016 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Panathinaikos het donderdag 3 november 2016 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Apóstolos Nikolaidis (Athína (Athens)) in Athens.

Via de Panathinaikos - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Panathinaikos - Standard Luik (0-3)

Het Europa League duel tussen Panathinaikos en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Sergiy Boyko geëindigd in een 0-3 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door I. Cissé, waarmee Standard Liège met 0-1 de leiding nam. Standard Liège vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Belfodil op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut kreeg P. MPoku van Panathinaikos voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Panathinaikos de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 93e minuut volgde een derde treffer van Standard Liège, waarmee I. Belfodil zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergiy Boyko, waardoor Standard Luik een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Panathinaikos - Standard Luik 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Panathinaikos - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel Panathinaikos Wissel S. Leto voor M. Berg Panathinaikos
46' Wissel Standard Liège Wissel C. Fiore voor U. Echiejile Standard Liège
47' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor P. MPoku Panathinaikos
61' Doelpunt Standard Liège Doelpunt I. Cissé met assist van C. Fiore Standard Liège 0-1
62' Wissel Standard Liège Wissel B. Badibanga voor B. Raman Standard Liège
65' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor I. Ivanov Panathinaikos
66' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Orlando Sá Standard Liège
67' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor Rodrigo Moledo Panathinaikos
71' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor C. Fai Standard Liège
75' Doelpunt Standard Liège Doelpunt I. Belfodil met assist van Orlando Sá Standard Liège 0-2
77' Tweede gele kaart Panathinaikos Tweede gele kaart voor P. MPoku Panathinaikos
77' Wissel Panathinaikos Wissel A. Chatzigiovannis voor G. Mesto Panathinaikos
86' Wissel Panathinaikos Wissel L. Rinaldi voor V. Ibarbo Panathinaikos
88' Wissel Standard Liège Wissel I. Mbenza voor Edmilson Junior Standard Liège
93' Doelpunt Standard Liège Doelpunt I. Belfodil met assist van B. Badibanga Standard Liège 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Panathinaikos - Standard Luik
Opstellingen Panathinaikos - Standard Luik

Voorbeschouwing Panathinaikos - Standard Luik

Panathinaikos en Standard Luik spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergiy Boyko en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Panathinaikos en Standard Luik in de Europa League vond plaats op 20 oktober 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Standard Luik favoriet. 2 keer wist de ploeg van Panathinaikos te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Panathinaikos. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.