Nabeschouwing PAOK - Fiorentina (0-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 15 september 2016 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt PAOK het donderdag 15 september 2016 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Toumbas in Thessaloníki.

Via de PAOK - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - Fiorentina (0-0)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen PAOK en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren PAOK en Fiorentina gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Fiorentina kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Slavko Vincic niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE PAOK - Fiorentina 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Léo Matos PAOK
35' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Garry Rodrigues PAOK
36' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor N. Kalinić Fiorentina
45' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor J. Iličić Fiorentina
53' Gele kaart PAOK Gele kaart voor S. Athanasiadis PAOK
53' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Rodríguez Fiorentina
57' Wissel PAOK Wissel E. Shakhov voor D. Pelkas PAOK
58' Wissel PAOK Wissel José Crespo voor Djalma PAOK
63' Wissel Fiorentina Wissel C. Sánchez voor J. Iličić Fiorentina
66' Gele kaart PAOK Gele kaart voor E. Shakhov PAOK
74' Wissel Fiorentina Wissel F. Bernardeschi voor C. Salcedo Fiorentina
76' Wissel Fiorentina Wissel Cristian Tello voor K. Babacar Fiorentina
79' Wissel PAOK Wissel M. Thiam voor S. Athanasiadis PAOK
93' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Fernando Varela PAOK
Video hoogtepunten en samenvatting PAOK - Fiorentina
Opstellingen PAOK - Fiorentina

Voorbeschouwing PAOK - Fiorentina

PAOK en Fiorentina spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Slavko Vincic en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen PAOK en Fiorentina in de Europa League vond plaats op 6 november 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Fiorentina favoriet. 1 keer wist de ploeg van PAOK te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor PAOK. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.