Nabeschouwing Qabala - Anderlecht (1-3) || Europa League 2016/2017

Donderdag 24 november 2016 - 17:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Qabala het donderdag 24 november 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakcell Arena (Bakı (Baku)) in Baku.

Via de Qabala - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qabala - Anderlecht (1-3)

Het Europa League duel tussen Qabala en Anderlecht is onder leiding van scheidsrechter Evgen Aranovskiy geëindigd in een 1-3 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Y. Tielemans, waarmee Anderlecht met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Ricardinho in de 15e minuut zorgde er even later voor dat Qabala weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 88e minuut kreeg R. Əyyubov van Qabala voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Qabala de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 90e minuut was het Anderlecht dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Bruno. Na 93 minuten werd de voorsprong voor Anderlecht vergroot nadat Ł. Teodorczyk de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Anderlecht.

LIVE Qabala - Anderlecht 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qabala - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Y. Tielemans met assist van Capel Anderlecht 0-1
15' Penalty Qabala Penalty Ricardinho Qabala 1-1
28' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor E. Sowah Adjei Anderlecht
42' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor L. Dendoncker Anderlecht
52' Wissel Qabala Wissel R. Qurbanov voor B. Dabo Qabala
60' Wissel Anderlecht Wissel M. Bruno voor Capel Anderlecht
63' Gele kaart Qabala Gele kaart voor R. Əyyubov Qabala
70' Wissel Anderlecht Wissel S. Hanni voor N. Stanciu Anderlecht
72' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor F. Boeckx Anderlecht
88' Tweede gele kaart Qabala Tweede gele kaart voor R. Əyyubov Qabala
90' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Bruno Anderlecht 1-2
93' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Ł. Teodorczyk met assist van S. Hanni Anderlecht 1-3
94' Wissel Anderlecht Wissel I. Doumbia voor F. Acheampong Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Qabala - Anderlecht
Opstellingen Qabala - Anderlecht

Voorbeschouwing Qabala - Anderlecht

Qabala en Anderlecht spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgen Aranovskiy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Qabala en Anderlecht in de Europa League vond plaats op 15 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 1 keer wist de ploeg van Qabala te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Qabala. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.