Nabeschouwing Qarabağ - PAOK (2-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 20 oktober 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Qarabağ het donderdag 20 oktober 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in Tofiq Bəhramov adına Respublika stadionu (Bakı (Baku)) in Baku.

Via de Qarabağ - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - PAOK (2-0)

Het Europa League duel tussen Qarabağ en PAOK is onder leiding van scheidsrechter Alon Yefet geëindigd in een 2-0 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door Dani Quintana, waarmee Qarabağ met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Qarabağ opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het R. Əmirquliyev die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Qarabağ.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Qarabağ.

LIVE Qarabağ - PAOK 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Dani Quintana met assist van M. Medvedev Qarabağ 1-0
59' Wissel PAOK Wissel D. Biseswar voor Cañas PAOK
66' Wissel PAOK Wissel F. Pereyra voor M. Thiam PAOK
73' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor D. Ndlovu Qarabağ
76' Wissel Qarabağ Wissel M. Mədətov voor D. Ndlovu Qarabağ
77' Wissel PAOK Wissel E. Koulouris voor Djalma PAOK
80' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor R. Əmirquliyev Qarabağ
87' Doelpunt Qarabağ Doelpunt R. Əmirquliyev met assist van M. Muarem Qarabağ 2-0
90' Wissel Qarabağ Wissel N. Ələsgərov voor Dani Quintana Qarabağ
93' Wissel Qarabağ Wissel V. Nadirov voor M. Muarem Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - PAOK
Opstellingen Qarabağ - PAOK

Voorbeschouwing Qarabağ - PAOK

Qarabağ en PAOK spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alon Yefet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Qarabağ en PAOK elkaar treffen in de Europa League.