Nabeschouwing RoPS - Lokomotiva Zagreb (1-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 14 juli 2016 - 18:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt RoPS het donderdag 14 juli 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiva Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Rovaniemen Keskuskenttä in Rovaniemi.

Via de RoPS - Lokomotiva Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RoPS - Lokomotiva Zagreb (1-1)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen RoPS en Lokomotiva Zagreb geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Jammeh zette Lokomotiva Zagreb op een 0-1 voorsprong in de 74e minuut van de wedstrijd. Een ongelukkig eigen doelpunt van H. Prenga zorgde ervoor dat RoPS op 1-1 kwam te staan in de 87e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken RoPS - Lokomotiva Zagreb
1
1
LIVE RoPS - Lokomotiva Zagreb 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RoPS - Lokomotiva Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart RoPS Gele kaart voor J. Pirinen RoPS
35' Gele kaart Lokomotiva Zagreb Gele kaart voor L. Capan Lokomotiva Zagreb
60' Wissel RoPS Wissel A. Heikkilä voor A. Kokko RoPS
66' Wissel Lokomotiva Zagreb Wissel P. Bočkaj voor E. Grezda Lokomotiva Zagreb
74' Eigen doelpunt Lokomotiva Zagreb Eigen doelpunt A. Jammeh Lokomotiva Zagreb 0-1
75' Wissel RoPS Wissel A. Okkonen voor J. Nganbe RoPS
80' Gele kaart Lokomotiva Zagreb Gele kaart voor H. Prenga Lokomotiva Zagreb
82' Wissel RoPS Wissel R. Osei voor W. John RoPS
82' Wissel Lokomotiva Zagreb Wissel I. Šunjić voor J. Ćorić Lokomotiva Zagreb
87' Eigen doelpunt RoPS Eigen doelpunt H. Prenga RoPS 1-1
94' Wissel Lokomotiva Zagreb Wissel J. Puljić voor I. Fiolić Lokomotiva Zagreb