Nabeschouwing Saint-Étienne - Manchester United (0-1) || Europa League 2016/2017

Woensdag 22 februari 2017 - 18:00 uur



In de Europa League 2016/2017 neemt Saint-Étienne het woensdag 22 februari 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Manchester United (0-1)

Het Europa League duel tussen Saint-Étienne en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door H. Mkhitaryan, waarmee Manchester United met 0-1 de leiding nam. In de 63e minuut kreeg E. Bailly van Manchester United voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Manchester United de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Manchester United.

Wedstrijdstatistieken Saint-Étienne - Manchester United
Balbezit
54%
46%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
14
8
Schoten op doel
2
3
Passes
498
436
Overtredingen
10
19
Buitenspel
4
5
Corners
4
5
LIVE Saint-Étienne - Manchester United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Manchester United Doelpunt H. Mkhitaryan met assist van Mata Manchester United 0-1
25' Wissel Manchester United Wissel M. Rashford voor H. Mkhitaryan Manchester United
54' Wissel Saint-Étienne Wissel Jorginho voor H. Saivet Saint-Étienne
59' Wissel Saint-Étienne Wissel N. Roux voor R. Berič Saint-Étienne
60' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor E. Bailly Manchester United
62' Wissel Manchester United Wissel B. Schweinsteiger voor M. Carrick Manchester United
63' Tweede gele kaart Manchester United Tweede gele kaart voor E. Bailly Manchester United
64' Wissel Manchester United Wissel M. Rojo voor Mata Manchester United
68' Wissel Saint-Étienne Wissel F. Lemoine voor J. Veretout Saint-Étienne
84' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor K. Malcuit Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Manchester United
Opstellingen Saint-Étienne - Manchester United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Saint-Étienne - Manchester United

Saint-Étienne en Manchester United spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Deniz Aytekin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Manchester United in de Europa League vond plaats op 16 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Manchester United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Saint-Étienne te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Saint-Étienne. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Saint-Étienne 0
Winst Manchester United 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Saint-Étienne - Manchester United Opstelling Saint-Étienne Opstelling Manchester United Live Saint-Étienne - Manchester United Live Saint-Étienne - Manchester United kijken Saint-Étienne - Manchester United kijken Live Saint-Étienne - Manchester United stream Saint-Étienne - Manchester United Fox Sports Nabeschouwing Saint-Étienne - Manchester United Uitslag Saint-Étienne - Manchester United Statistieken Saint-Étienne - Manchester United Europa League 2016/2017 Saint-Étienne - Manchester United wedden Saint-Étienne - Manchester United gokken Saint-Étienne - Manchester United Unibet