Nabeschouwing Slovan Liberec - AEK Larnaca (3-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 25 augustus 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Slovan Liberec het donderdag 25 augustus 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen AEK Larnaca. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion u Nisy in Liberec.

Via de Slovan Liberec - AEK Larnaca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Liberec - AEK Larnaca (3-0)

Het Europa League duel tussen Slovan Liberec en AEK Larnaca is onder leiding van scheidsrechter Ivan Bebek geëindigd in een 3-0 overwinning voor Slovan Liberec. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Sýkora, waarmee Slovan Liberec met 1-0 de leiding nam. Slovan Liberec vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Sýkora op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Slovan Liberec, waarmee J. Sýkora zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Slovan Liberec gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

In de 90e minuut werd Ander Murillo van AEK Larnaca met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor AEK Larnaca het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ivan Bebek, waardoor Slovan Liberec een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Slovan Liberec - AEK Larnaca 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Liberec - AEK Larnaca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt J. Sýkora met assist van M. Baroš Slovan Liberec 1-0
15' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt J. Sýkora met assist van E. Vůch Slovan Liberec 2-0
35' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor L. Bartošák Slovan Liberec
41' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt J. Sýkora met assist van E. Vůch Slovan Liberec 3-0
46' Wissel AEK Larnaca Wissel K. Charalambidis voor C. Mintikkis AEK Larnaca
46' Wissel AEK Larnaca Wissel Acorán voor I. Charalambous AEK Larnaca
47' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Joan Tomás AEK Larnaca
50' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor M. Baroš Slovan Liberec
59' Wissel AEK Larnaca Wissel N. Englezou voor Tete AEK Larnaca
78' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Navrátil voor D. Bartl Slovan Liberec
83' Wissel Slovan Liberec Wissel N. Komlichenko voor M. Baroš Slovan Liberec
89' Wissel Slovan Liberec Wissel I. Sukenník voor E. Vůch Slovan Liberec
90' Rode kaart AEK Larnaca Rode kaart voor Ander Murillo AEK Larnaca
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Liberec - AEK Larnaca
Opstellingen Slovan Liberec - AEK Larnaca

Voorbeschouwing Slovan Liberec - AEK Larnaca

Slovan Liberec en AEK Larnaca spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Bebek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Slovan Liberec en AEK Larnaca in de Europa League vond plaats op 18 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slovan Liberec. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Slovan Liberec favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl AEK Larnaca slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.