Nabeschouwing Spartak Moskva - AEK Larnaca (0-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 4 augustus 2016 - 18:30 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Spartak Moskva het donderdag 4 augustus 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen AEK Larnaca. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - AEK Larnaca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - AEK Larnaca (0-1)

Het Europa League duel tussen Spartak Moskva en AEK Larnaca is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 0-1 overwinning voor AEK Larnaca. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door I. Trichkovski, waarmee AEK Larnaca met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Spartak Moskva dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alexander Harkam, waardoor AEK Larnaca de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Spartak Moskva - AEK Larnaca 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - AEK Larnaca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Spartak Moskva Wissel D. Glushakov voor J. Ananidze Spartak Moskva
68' Wissel Spartak Moskva Wissel Rômulo voor R. Zobnin Spartak Moskva
77' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor E. Makeev Spartak Moskva
79' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Ander Murillo AEK Larnaca
81' Wissel AEK Larnaca Wissel K. Charalambidis voor Ander Murillo AEK Larnaca
84' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Rebrov Spartak Moskva
85' Wissel AEK Larnaca Wissel Acorán voor V. Boljević AEK Larnaca
88' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt I. Trichkovski AEK Larnaca 0-1
88' Wissel AEK Larnaca Wissel N. Englezou voor Tete AEK Larnaca
91' Wissel Spartak Moskva Wissel L. Melgarejo voor A. Eshchenko Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - AEK Larnaca
Opstellingen Spartak Moskva - AEK Larnaca

Voorbeschouwing Spartak Moskva - AEK Larnaca

Spartak Moskva en AEK Larnaca spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexander Harkam en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en AEK Larnaca in de Europa League vond plaats op 28 juli 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.