Nabeschouwing Spartak Trnava - Shirak (2-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 21 juli 2016 - 20:15 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Spartak Trnava het donderdag 21 juli 2016 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Shirak. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Antona Malatinského in Trnava.

Via de Spartak Trnava - Shirak live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Trnava - Shirak (2-0)

Het Europa League duel tussen Spartak Trnava en Shirak is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Spartak Trnava. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door I. Schranz, waarmee Spartak Trnava met 1-0 de leiding nam. Spartak Trnava vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Tambe op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Spartak Trnava.

Wedstrijdstatistieken Spartak Trnava - Shirak
2
0
LIVE Spartak Trnava - Shirak 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Trnava - Shirak teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Shirak Gele kaart voor K. Kouakou Shirak
57' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt I. Schranz Spartak Trnava 1-0
61' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt R. Tambe Spartak Trnava 2-0
66' Wissel Shirak Wissel Viulen Ayvazyan voor N. Stošković Shirak
67' Wissel Shirak Wissel Ghukas Poghosyan voor R. Hovsepyan Shirak
71' Gele kaart Shirak Gele kaart voor R. Darbinyan Shirak
76' Wissel Spartak Trnava Wissel E. Jirka voor R. Tambe Spartak Trnava
76' Wissel Shirak Wissel A. Davoyan voor Arman Hovhannisyan Shirak
81' Wissel Spartak Trnava Wissel M. Paukner voor E. Halilović Spartak Trnava
87' Wissel Spartak Trnava Wissel M. Košťál voor I. Schranz Spartak Trnava
93' Gele kaart Shirak Gele kaart voor D. Diarrassouba Shirak
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Trnava - Shirak
Opstellingen Spartak Trnava - Shirak

Voorbeschouwing Spartak Trnava - Shirak

Spartak Trnava en Shirak spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Trnava en Shirak in de Europa League vond plaats op 14 juli 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.