Nabeschouwing Sporting Braga - Konyaspor (3-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 3 november 2016 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Sporting Braga het donderdag 3 november 2016 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Konyaspor (3-1)

Het Europa League duel tussen Sporting Braga en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Alexandru Tudor geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door D. Rangelov, waarmee Konyaspor met 0-1 de leiding nam. Sporting Braga kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Velázquez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut kreeg Mauro van Sporting Braga voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sporting Braga de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 46e minuut was het Sporting Braga dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Wilson Eduardo. In de 55e minuut moest Konyaspor verder met een man minder, nadat N. Skubic een tweede gele kaart kreeg. Na 97 minuten kwam Sporting Braga op een veiligere 3-1 voorsprong na een goal van Ricardo Horta.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sporting Braga.

LIVE Sporting Braga - Konyaspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Mauro Sporting Braga
30' Doelpunt Konyaspor Doelpunt D. Rangelov met assist van D. Milosevic Konyaspor 0-1
34' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt E. Velázquez met assist van Wilson Eduardo Sporting Braga 1-1
38' Tweede gele kaart Sporting Braga Tweede gele kaart voor Mauro Sporting Braga
41' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Hadžiahmetović Konyaspor
43' Wissel Sporting Braga Wissel Pedro Tiba voor Rui Fonte Sporting Braga
46' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Wilson Eduardo met assist van Ricardo Horta Sporting Braga 2-1
47' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor S. Kırıntılı Konyaspor
47' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor N. Skubic Konyaspor
46' Wissel Konyaspor Wissel Ö. Şahiner voor A. Hadžiahmetović Konyaspor
46' Wissel Konyaspor Wissel A. Çamdalı voor A. Turan Konyaspor
53' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor D. Rangelov Konyaspor
55' Tweede gele kaart Konyaspor Tweede gele kaart voor N. Skubic Konyaspor
70' Wissel Sporting Braga Wissel Pedro Santos voor Wilson Eduardo Sporting Braga
73' Wissel Sporting Braga Wissel Alan voor E. Velázquez Sporting Braga
76' Wissel Konyaspor Wissel R. Bajić voor D. Rangelov Konyaspor
80' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Çamdalı Konyaspor
97' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Ricardo Horta met assist van Pedro Tiba Sporting Braga 3-1
96' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Pedro Tiba Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Konyaspor
Opstellingen Sporting Braga - Konyaspor

Voorbeschouwing Sporting Braga - Konyaspor

Sporting Braga en Konyaspor spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandru Tudor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Konyaspor in de Europa League vond plaats op 20 oktober 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.