Nabeschouwing Viitorul - Gent (0-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 4 augustus 2016 - 20:15 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Viitorul het donderdag 4 augustus 2016 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Central in Ovidiu.

Via de Viitorul - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viitorul - Gent (0-0)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Viitorul en Gent geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Gent, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Viitorul, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carlos del Cerro Grande niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Viitorul - Gent 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viitorul - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Viitorul Gele kaart voor D. Nedelcu Viitorul
46' Wissel Viitorul Wissel F. Tănase voor V. Rusu Viitorul
46' Wissel Gent Wissel L. Nielsen voor S. Mitrović Gent
63' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Horemans Gent
64' Wissel Gent Wissel L. Schoofs voor Renato Neto Gent
65' Wissel Viitorul Wissel R. Marin voor C. Casap Viitorul
73' Wissel Gent Wissel D. NDongala voor T. Foket Gent
77' Gele kaart Viitorul Gele kaart voor F. Tănase Viitorul
77' Wissel Viitorul Wissel D. Dumitrescu voor G. Iancu Viitorul
87' Gele kaart Gent Gele kaart voor R. Schoofs Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Viitorul - Gent
Opstellingen Viitorul - Gent

Voorbeschouwing Viitorul - Gent

Viitorul en Gent spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Viitorul en Gent in de Europa League vond plaats op 28 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 1 keer wist de ploeg van Viitorul te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Viitorul. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.