Nabeschouwing Víkingur - Ventspils (0-2) || Europa League 2016/2017

Donderdag 7 juli 2016 - 20:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Víkingur het donderdag 7 juli 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ventspils. De wedstrijd wordt gespeeld in Svangaskarð in Toftir.

Via de Víkingur - Ventspils live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Víkingur - Ventspils (0-2)

Het Europa League duel tussen Víkingur en Ventspils is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Ventspils. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor A. Olsen van Víkingur. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 52e minuut het veld moest verlaten. Een penalty zorgde er later in de 57e minuut voor dat Ventspils via A. Jemeļins op 0-1 kwam te staan. In de 58e minuut kreeg H. Djurhuus van Víkingur voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Víkingur de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte G. Karlsons de voorsprong door in de 92e minuut de 0-2 te scoren voor Ventspils.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Ventspils.

Wedstrijdstatistieken Víkingur - Ventspils
LIVE Víkingur - Ventspils 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Víkingur - Ventspils teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor H. Djurhuus Víkingur
24' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor A. Olsen Víkingur
30' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor V. Rečickis Ventspils
33' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor A. Sineļnikovs Ventspils
36' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor N. Koļesovs Ventspils
52' Tweede gele kaart Víkingur Tweede gele kaart voor A. Olsen Víkingur
57' Penalty Ventspils Penalty A. Jemeļins Ventspils 0-1
57' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor T. Tamas Víkingur
58' Tweede gele kaart Víkingur Tweede gele kaart voor H. Djurhuus Víkingur
60' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor F. Justinussen Víkingur
63' Wissel Ventspils Wissel A. Alfa voor V. Rečickis Ventspils
64' Wissel Ventspils Wissel J. Žigajevs voor A. Sineļnikovs Ventspils
68' Wissel Víkingur Wissel J. Olsen voor F. Đorđević Víkingur
71' Wissel Víkingur Wissel G. Vatnhamar voor S. Anghel Víkingur
76' Wissel Ventspils Wissel R. Obuobi voor A. Alekseev Ventspils
79' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor B. Jógvansson-Hansen Víkingur
92' Doelpunt Ventspils Doelpunt G. Karlsons Ventspils 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Víkingur - Ventspils
Opstellingen Víkingur - Ventspils

Voorbeschouwing Víkingur - Ventspils

Víkingur en Ventspils spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Víkingur en Ventspils in de Europa League vond plaats op 30 juni 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ventspils. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ventspils favoriet. 1 keer wist de ploeg van Víkingur te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Víkingur. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.