Nabeschouwing West Ham United - Domžale (3-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 4 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt West Ham United het donderdag 4 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Domžale. De wedstrijd wordt gespeeld in London Stadium in London.

Via de West Ham United - Domžale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Ham United - Domžale (3-0)

Het Europa League duel tussen West Ham United en Domžale is onder leiding van scheidsrechter Fredy Fautrel geëindigd in een 3-0 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door C. Kouyaté, waarmee West Ham United met 1-0 de leiding nam. West Ham United vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Kouyaté op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van West Ham United, waarmee S. Feghouli zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fredy Fautrel, waardoor West Ham United een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken West Ham United - Domžale
3
0
LIVE West Ham United - Domžale 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Ham United - Domžale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Domžale Gele kaart voor M. Črnic Domžale
8' Doelpunt West Ham United Doelpunt C. Kouyaté West Ham United 1-0
25' Doelpunt West Ham United Doelpunt C. Kouyaté West Ham United 2-0
39' Gele kaart Domžale Gele kaart voor J. Balkovec Domžale
42' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor M. Antonio West Ham United
47' Gele kaart Domžale Gele kaart voor K. Horić Domžale
62' Wissel Domžale Wissel Z. Husmani voor L. Horvat Domžale
68' Wissel Domžale Wissel E. Bratanović voor A. Mance Domžale
77' Wissel Domžale Wissel Juninho voor Ž. Majer Domžale
79' Wissel West Ham United Wissel Pedro Obiang voor C. Kouyaté West Ham United
81' Doelpunt West Ham United Doelpunt S. Feghouli West Ham United 3-0
83' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor S. Feghouli West Ham United
88' Wissel West Ham United Wissel Domingos Quina voor S. Feghouli West Ham United
89' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor E. Valencia West Ham United
90' Wissel West Ham United Wissel A. Fletcher voor A. Carroll West Ham United
Video hoogtepunten en samenvatting West Ham United - Domžale
Opstellingen West Ham United - Domžale

Voorbeschouwing West Ham United - Domžale

West Ham United en Domžale spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fredy Fautrel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen West Ham United en Domžale in de Europa League vond plaats op 28 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Domžale. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Domžale favoriet. 1 keer wist de ploeg van West Ham United te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor West Ham United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.