Nabeschouwing Domžale - Freiburg (2-0) || Europa League 2017/2018

Donderdag 3 augustus 2017 - 21:05 uur



In de Europa League 2017/2018 neemt Domžale het donderdag 3 augustus 2017 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Domžale - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Domžale - Freiburg (2-0)

Het Europa League duel tussen Domžale en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 2-0 overwinning voor Domžale. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Domžale - Freiburg
Goals
2
0
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
9
10
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
106
129
Gevaarlijke aanvallen
60
91
Overtredingen
17
15
Buitenspel
1
0
Corners
3
6
LIVE Domžale - Freiburg 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Domžale - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Domžale - Freiburg
Opstellingen Domžale - Freiburg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Domžale - Freiburg

Domžale en Freiburg spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Domžale en Freiburg in de Europa League vond plaats op 27 juli 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Freiburg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Freiburg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Domžale te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Domžale. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Domžale 0
Winst Freiburg 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Domžale - Freiburg Opstelling Domžale Opstelling Freiburg Live Domžale - Freiburg Live Domžale - Freiburg kijken Domžale - Freiburg kijken Live Domžale - Freiburg stream Domžale - Freiburg Fox Sports Nabeschouwing Domžale - Freiburg Uitslag Domžale - Freiburg Statistieken Domžale - Freiburg Europa League 2017/2018 Domžale - Freiburg wedden Domžale - Freiburg gokken Domžale - Freiburg Unibet