Nabeschouwing Everton - Olympique Lyon (1-2) || Europa League 2017/2018

Donderdag 19 oktober 2017 - 21:05 uur



In de Europa League 2017/2018 neemt Everton het donderdag 19 oktober 2017 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Everton - Olympique Lyon (1-2)

Het Europa League duel tussen Everton en Olympique Lyon is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 1-2 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Everton - Olympique Lyon
Goals
1
2
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
16
14
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
0
103
Gevaarlijke aanvallen
0
51
Passes
431
368
Overtredingen
13
10
Buitenspel
1
1
Corners
8
5
Wissels
4
3
LIVE Everton - Olympique Lyon 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Everton - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Everton - Olympique Lyon
Opstellingen Everton - Olympique Lyon

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Everton - Olympique Lyon

Everton en Olympique Lyon spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Everton en Olympique Lyon elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Everton 0
Winst Olympique Lyon 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Everton op een 4e positie staat, terwijl we Olympique Lyon terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Everton - Olympique Lyon Opstelling Everton Opstelling Olympique Lyon Live Everton - Olympique Lyon Live Everton - Olympique Lyon kijken Everton - Olympique Lyon kijken Live Everton - Olympique Lyon stream Everton - Olympique Lyon Fox Sports Nabeschouwing Everton - Olympique Lyon Uitslag Everton - Olympique Lyon Statistieken Everton - Olympique Lyon Europa League 2017/2018 Everton - Olympique Lyon wedden Everton - Olympique Lyon gokken Everton - Olympique Lyon Unibet