Nabeschouwing Lugano - Hapoel Be'er Sheva (1-0) || Europa League 2017/2018

Donderdag 23 november 2017 - 19:00 uur



In de Europa League 2017/2018 neemt Lugano het donderdag 23 november 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Hapoel Be'er Sheva. De wedstrijd wordt gespeeld in swissporarena in Luzern.

Via de Lugano - Hapoel Be'er Sheva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lugano - Hapoel Be'er Sheva (1-0)

Het Europa League duel tussen Lugano en Hapoel Be'er Sheva is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lugano. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Lugano - Hapoel Be'er Sheva
Goals
1
0
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
16
10
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
69
71
Gevaarlijke aanvallen
44
50
Passes
378
581
Overtredingen
14
15
Buitenspel
1
0
Corners
3
1
Wissels
3
3
LIVE Lugano - Hapoel Be'er Sheva 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lugano - Hapoel Be'er Sheva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Lugano - Hapoel Be'er Sheva
Opstellingen Lugano - Hapoel Be'er Sheva

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lugano - Hapoel Be'er Sheva

Lugano en Hapoel Be'er Sheva spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lugano en Hapoel Be'er Sheva in de Europa League vond plaats op 14 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hapoel Be'er Sheva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Hapoel Be'er Sheva favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lugano te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lugano. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lugano 0
Winst Hapoel Be'er Sheva 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lugano op een 4e positie staat, terwijl we Hapoel Be'er Sheva terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lugano - Hapoel Be'er Sheva Opstelling Lugano Opstelling Hapoel Be'er Sheva Live Lugano - Hapoel Be'er Sheva Live Lugano - Hapoel Be'er Sheva kijken Lugano - Hapoel Be'er Sheva kijken Live Lugano - Hapoel Be'er Sheva stream Lugano - Hapoel Be'er Sheva Fox Sports Nabeschouwing Lugano - Hapoel Be'er Sheva Uitslag Lugano - Hapoel Be'er Sheva Statistieken Lugano - Hapoel Be'er Sheva Europa League 2017/2018 Lugano - Hapoel Be'er Sheva wedden Lugano - Hapoel Be'er Sheva gokken Lugano - Hapoel Be'er Sheva Unibet