Nabeschouwing Luzern - Osijek (2-1) || Europa League 2017/2018

Donderdag 20 juli 2017 - 19:45 uur



In de Europa League 2017/2018 neemt Luzern het donderdag 20 juli 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Osijek. De wedstrijd wordt gespeeld in swissporarena in Luzern.

Via de Luzern - Osijek live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luzern - Osijek (2-1)

Het Europa League duel tussen Luzern en Osijek is onder leiding van scheidsrechter Martin Lundby geëindigd in een 2-1 overwinning voor Luzern. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Luzern - Osijek
Goals
2
1
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
14
8
Schoten op doel
8
2
Overtredingen
20
19
Buitenspel
0
1
Corners
2
5
LIVE Luzern - Osijek 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luzern - Osijek teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Luzern - Osijek
Opstellingen Luzern - Osijek

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Luzern - Osijek

Luzern en Osijek spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Lundby en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Luzern en Osijek in de Europa League vond plaats op 13 juli 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osijek. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Osijek favoriet. 1 keer wist de ploeg van Luzern te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Luzern. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Luzern 0
Winst Osijek 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Luzern - Osijek Opstelling Luzern Opstelling Osijek Live Luzern - Osijek Live Luzern - Osijek kijken Luzern - Osijek kijken Live Luzern - Osijek stream Luzern - Osijek Fox Sports Nabeschouwing Luzern - Osijek Uitslag Luzern - Osijek Statistieken Luzern - Osijek Europa League 2017/2018 Luzern - Osijek wedden Luzern - Osijek gokken Luzern - Osijek Unibet