Nabeschouwing Milan - AEK Athene (0-0) || Europa League 2017/2018

Donderdag 19 oktober 2017 - 21:05 uur



In de Europa League 2017/2018 neemt Milan het donderdag 19 oktober 2017 om 21:05 uur in eigen huis op tegen AEK Athene. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - AEK Athene live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - AEK Athene (0-0)

De Europa League 2017/2018 wedstrijd tussen Milan en AEK Athene geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Milan dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Milan, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Wedstrijdstatistieken Milan - AEK Athene
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
22
7
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
154
122
Gevaarlijke aanvallen
110
74
Passes
534
352
Overtredingen
13
15
Buitenspel
2
5
Corners
7
7
Wissels
3
5
LIVE Milan - AEK Athene 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - AEK Athene teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - AEK Athene
Opstellingen Milan - AEK Athene

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Milan - AEK Athene

Milan en AEK Athene spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andreas Ekberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Milan en AEK Athene elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Milan 0
Winst AEK Athene 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 1e positie staat, terwijl we AEK Athene terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Milan - AEK Athene Opstelling Milan Opstelling AEK Athene Live Milan - AEK Athene Live Milan - AEK Athene kijken Milan - AEK Athene kijken Live Milan - AEK Athene stream Milan - AEK Athene Fox Sports Nabeschouwing Milan - AEK Athene Uitslag Milan - AEK Athene Statistieken Milan - AEK Athene Europa League 2017/2018 Milan - AEK Athene wedden Milan - AEK Athene gokken Milan - AEK Athene Unibet