Nabeschouwing Rijeka - Austria Wien (1-4) || Europa League 2017/2018

Donderdag 2 november 2017 - 19:00 uur



In de Europa League 2017/2018 neemt Rijeka het donderdag 2 november 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion HNK Rijeka in Rijeka.

Via de Rijeka - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijeka - Austria Wien (1-4)

Het Europa League duel tussen Rijeka en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Jakob Kehlet geëindigd in een 1-4 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Rijeka - Austria Wien
Goals
1
4
Balbezit
46%
54%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
8
18
Schoten op doel
4
10
Aanvallen
72
85
Gevaarlijke aanvallen
59
79
Passes
381
454
Overtredingen
21
9
Buitenspel
3
3
Corners
7
5
Wissels
3
3
LIVE Rijeka - Austria Wien 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijeka - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rijeka - Austria Wien
Opstellingen Rijeka - Austria Wien

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rijeka - Austria Wien

Rijeka en Austria Wien spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jakob Kehlet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rijeka en Austria Wien in de Europa League vond plaats op 19 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rijeka. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Rijeka favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Austria Wien slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rijeka 1
Winst Austria Wien 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rijeka op een 3e positie staat, terwijl we Austria Wien terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Rijeka - Austria Wien Opstelling Rijeka Opstelling Austria Wien Live Rijeka - Austria Wien Live Rijeka - Austria Wien kijken Rijeka - Austria Wien kijken Live Rijeka - Austria Wien stream Rijeka - Austria Wien Fox Sports Nabeschouwing Rijeka - Austria Wien Uitslag Rijeka - Austria Wien Statistieken Rijeka - Austria Wien Europa League 2017/2018 Rijeka - Austria Wien wedden Rijeka - Austria Wien gokken Rijeka - Austria Wien Unibet