Nabeschouwing Slavia Praag - Villarreal (0-2) || Europa League 2017/2018

Donderdag 2 november 2017 - 19:00 uur



In de Europa League 2017/2018 neemt Slavia Praag het donderdag 2 november 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Arena in Praha.

Via de Slavia Praag - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Villarreal (0-2)

Het Europa League duel tussen Slavia Praag en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Robert Madden geëindigd in een 0-2 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Slavia Praag - Villarreal
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
19
16
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
100
154
Gevaarlijke aanvallen
68
74
Passes
414
597
Overtredingen
13
10
Buitenspel
0
3
Corners
6
3
Wissels
4
4
LIVE Slavia Praag - Villarreal 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - Villarreal
Opstellingen Slavia Praag - Villarreal

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Slavia Praag - Villarreal

Slavia Praag en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Madden en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Slavia Praag en Villarreal in de Europa League vond plaats op 19 oktober 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Slavia Praag 0
Winst Villarreal 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Slavia Praag op een 1e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Slavia Praag - Villarreal Opstelling Slavia Praag Opstelling Villarreal Live Slavia Praag - Villarreal Live Slavia Praag - Villarreal kijken Slavia Praag - Villarreal kijken Live Slavia Praag - Villarreal stream Slavia Praag - Villarreal Fox Sports Nabeschouwing Slavia Praag - Villarreal Uitslag Slavia Praag - Villarreal Statistieken Slavia Praag - Villarreal Europa League 2017/2018 Slavia Praag - Villarreal wedden Slavia Praag - Villarreal gokken Slavia Praag - Villarreal Unibet