Nabeschouwing Zenit - Real Sociedad (3-1) || Europa League 2017/2018

Donderdag 28 september 2017 - 19:00 uur



In de Europa League 2017/2018 neemt Zenit het donderdag 28 september 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Real Sociedad (3-1)

Het Europa League duel tussen Zenit en Real Sociedad is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 3-1 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Real Sociedad
Goals
3
1
Balbezit
31%
69%
Schoten totaal
12
15
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
105
134
Gevaarlijke aanvallen
64
91
Passes
287
608
Overtredingen
11
10
Buitenspel
2
1
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE Zenit - Real Sociedad 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Real Sociedad
Opstellingen Zenit - Real Sociedad

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zenit - Real Sociedad

Zenit en Real Sociedad spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andre Marriner en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zenit en Real Sociedad elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Zenit 0
Winst Real Sociedad 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 1e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Zenit - Real Sociedad Opstelling Zenit Opstelling Real Sociedad Live Zenit - Real Sociedad Live Zenit - Real Sociedad kijken Zenit - Real Sociedad kijken Live Zenit - Real Sociedad stream Zenit - Real Sociedad Fox Sports Nabeschouwing Zenit - Real Sociedad Uitslag Zenit - Real Sociedad Statistieken Zenit - Real Sociedad Europa League 2017/2018 Zenit - Real Sociedad wedden Zenit - Real Sociedad gokken Zenit - Real Sociedad Unibet