Nabeschouwing AEK Larnaca - Sturm Graz (5-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 17:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt AEK Larnaca het donderdag 16 augustus 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in AEK Arena - George Karapatakis in Larnaca.

Via de AEK Larnaca - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Larnaca - Sturm Graz (5-0)

Het Europa League duel tussen AEK Larnaca en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 5-0 overwinning voor AEK Larnaca. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door I. Trichkovski, waarmee AEK Larnaca met 1-0 de leiding nam. In de 59e minuut kreeg S. Lovric van Sturm Graz voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sturm Graz de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Door een benutte penalty kwam AEK Larnaca vervolgens op 2-0. Het was Jorge die vanaf 11 meter wist te scoren in de 65e minuut.

In de 67e minuut volgde een derde treffer van AEK Larnaca, waarmee I. Trichkovski zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam AEK Larnaca geen gas terug, waardoor in de 80e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van I. Trichkovski. De vijfde treffer van AEK Larnaca viel in de 86e minuut en kwam op naam te staan van F. Taulemesse.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paolo Valeri bij een 5-0 eindstand in het voordeel van AEK Larnaca.

LIVE AEK Larnaca - Sturm Graz 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Larnaca - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt I. Trichkovski AEK Larnaca 1-0
41' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor A. Giannou AEK Larnaca
46' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor D. Maresic Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel P. Huspek voor D. Maresic Sturm Graz
51' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor F. Koch Sturm Graz
51' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor S. Lovric Sturm Graz
59' Tweede gele kaart Sturm Graz Tweede gele kaart voor S. Lovric Sturm Graz
63' Wissel Sturm Graz Wissel A. Avlonitis voor M. Pink Sturm Graz
65' Penalty AEK Larnaca Penalty Jorge AEK Larnaca 2-0
67' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt I. Trichkovski AEK Larnaca 3-0
69' Wissel AEK Larnaca Wissel Nacho Cases voor Tete AEK Larnaca
73' Wissel Sturm Graz Wissel E. Eze voor P. Hosiner Sturm Graz
78' Wissel AEK Larnaca Wissel J. Assoubre voor Jorge AEK Larnaca
80' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt I. Trichkovski AEK Larnaca 4-0
81' Wissel AEK Larnaca Wissel F. Taulemesse voor A. Giannou AEK Larnaca
86' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt F. Taulemesse AEK Larnaca 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Larnaca - Sturm Graz
Opstellingen AEK Larnaca - Sturm Graz
De opstellingen van AEK Larnaca en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AEK Larnaca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing AEK Larnaca - Sturm Graz

AEK Larnaca en Sturm Graz spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AEK Larnaca en Sturm Graz in de Europa League vond plaats op 9 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor AEK Larnaca. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is AEK Larnaca favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sturm Graz slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.