Nabeschouwing AEK Larnaca - Zürich (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 20 september 2018 - 21:00 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt AEK Larnaca het donderdag 20 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Zürich. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de AEK Larnaca - Zürich live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Larnaca - Zürich (0-1)

Het Europa League duel tussen AEK Larnaca en Zürich is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 0-1 overwinning voor Zürich. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 61 minuten. B. Kololli maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Zürich vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 84e minuut kreeg P. Jagne van Zürich voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Zürich de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Lardot, waardoor Zürich de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken AEK Larnaca - Zürich
Balbezit
50%
50%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
13
12
Schoten op doel
1
6
Aanvallen
106
95
Gevaarlijke aanvallen
47
43
Passes
431
349
Overtredingen
13
17
Buitenspel
3
3
Corners
3
3
Wissels
3
3
LIVE AEK Larnaca - Zürich 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Larnaca - Zürich teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Gele kaart Zürich Gele kaart voor H. Kryeziu Zürich
50' Gele kaart Zürich Gele kaart voor V. Pálsson Zürich
56' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor H. Hevel AEK Larnaca
61' Penalty Zürich Penalty B. Kololli Zürich 0-1
64' Wissel AEK Larnaca Wissel F. Taulemesse voor Tete AEK Larnaca
75' Wissel Zürich Wissel A. Ceesay voor S. Odey Zürich
78' Gele kaart Zürich Gele kaart voor P. Jagne Zürich
80' Wissel AEK Larnaca Wissel J. Assoubre voor Igor Carioca AEK Larnaca
83' Wissel AEK Larnaca Wissel F. García voor Jorge AEK Larnaca
84' Tweede gele kaart Zürich Tweede gele kaart voor P. Jagne Zürich
86' Wissel Zürich Wissel A. Nef voor A. Marchesano Zürich
92' Wissel Zürich Wissel A. Winter voor S. Khelifi Zürich
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Larnaca - Zürich
Opstellingen AEK Larnaca - Zürich
De opstellingen van AEK Larnaca en Zürich zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AEK Larnaca gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Zürich zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Ludovic Magnin
Wissels Zürich
# Speler Pos.
1 Andris Vaņins K
31 Mirlind Kryeziu V
13 Alain Nef V
7 Adrian Winter M
68 Roberto Rodriguez M
14 David Domgjoni M
99 Assan Ceesay A
Voorbeschouwing AEK Larnaca - Zürich

AEK Larnaca en Zürich spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat AEK Larnaca en Zürich elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst AEK Larnaca 0
Winst Zürich 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
AEK Larnaca - Zürich Opstelling AEK Larnaca Opstelling Zürich Live AEK Larnaca - Zürich Live AEK Larnaca - Zürich kijken AEK Larnaca - Zürich kijken Live AEK Larnaca - Zürich stream AEK Larnaca - Zürich Fox Sports Nabeschouwing AEK Larnaca - Zürich Uitslag AEK Larnaca - Zürich Statistieken AEK Larnaca - Zürich Europa League 2018/2019 AEK Larnaca - Zürich wedden AEK Larnaca - Zürich gokken AEK Larnaca - Zürich Unibet