Nabeschouwing Alashkert - CFR Cluj (0-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 18:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Alashkert het donderdag 9 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen CFR Cluj. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Alashkert - CFR Cluj live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alashkert - CFR Cluj (0-2)

Het Europa League duel tussen Alashkert en CFR Cluj is onder leiding van scheidsrechter Sergiy Boyko geëindigd in een 0-2 overwinning voor CFR Cluj. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. CFR Cluj kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van G. Țucudean. In de 48e minuut was het CFR Cluj dat via O. Praznovsky dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Sergiy Boyko.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-2 overwinning in het voordeel van CFR Cluj.

LIVE Alashkert - CFR Cluj 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alashkert - CFR Cluj teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt G. Țucudean met assist van Camora CFR Cluj 0-1
27' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor E. Hovhannisyan Alashkert
29' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor D. Stojković Alashkert
48' Penalty CFR Cluj Penalty O. Praznovsky CFR Cluj
49' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor G. Țucudean Alashkert 0-2
52' Wissel Alashkert Wissel D. Sekulić voor E. Hovhannisyan Alashkert
53' Wissel Alashkert Wissel E. Manucharyan voor Gustavo Marmentini Alashkert
63' Wissel CFR Cluj Wissel V. Costache voor S. Mailat CFR Cluj
65' Wissel Alashkert Wissel C. Romero voor Jefferson Alashkert
68' Wissel CFR Cluj Wissel R. Tambe voor G. Țucudean CFR Cluj
68' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor C. Romero Alashkert
82' Wissel CFR Cluj Wissel Alexandru Ioniţă II voor M. Bordeianu CFR Cluj
86' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor A. Grigoryan Alashkert
Video hoogtepunten en samenvatting Alashkert - CFR Cluj
Opstellingen Alashkert - CFR Cluj
De opstellingen van Alashkert en CFR Cluj zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alashkert gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en CFR Cluj zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Alashkert - CFR Cluj

Alashkert en CFR Cluj spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergiy Boyko en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alashkert en CFR Cluj elkaar treffen in de Europa League.