Nabeschouwing Apollon - Lazio (2-0) || Europa League

Donderdag 29 november 2018 - 21:00 uur

In de Europa League neemt Apollon het donderdag 29 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Tsirion Athlítiko Kentro in Lemesós.

Via de Apollon - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Apollon - Lazio (2-0)

Het Europa League duel tussen Apollon en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Roei Reinshreiber geëindigd in een 2-0 overwinning voor Apollon. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door D. Faupala, waarmee Apollon met 1-0 de leiding nam. Apollon vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Marković op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Apollon.

Wedstrijdstatistieken Apollon - Lazio
Goals
2
0
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
6
9
Schoten op doel
3
0
Aanvallen
82
162
Gevaarlijke aanvallen
18
41
Passes
374
602
Overtredingen
14
11
Buitenspel
1
3
Corners
1
3
Wissels
3
3
LIVE Apollon - Lazio 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Apollon - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Lazio Gele kaart voor A. Murgia Lazio
31' Doelpunt Apollon Doelpunt D. Faupala met assist van João Pedro Apollon 1-0
49' Gele kaart Apollon Gele kaart voor V. Roberge Apollon
60' Wissel Lazio Wissel A. Rossi voor A. Murgia Lazio
60' Wissel Lazio Wissel S. Lulić voor Bastos Lazio
66' Wissel Apollon Wissel A. Maglica voor D. Faupala Apollon
66' Wissel Apollon Wissel F. Papoulis voor A. Schembri Apollon
74' Gele kaart Lazio Gele kaart voor F. Acerbi Lazio
75' Gele kaart Apollon Gele kaart voor A. Maglica Apollon
78' Wissel Apollon Wissel E. Zelaya voor Adrián Sardinero Apollon
82' Doelpunt Apollon Doelpunt S. Marković met assist van F. Papoulis Apollon 2-0
85' Wissel Lazio Wissel N. Armini voor F. Caicedo Lazio
87' Gele kaart Apollon Gele kaart voor S. Marković Apollon
Opstellingen Apollon - Lazio
De opstellingen van Apollon en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Apollon gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Apollon - Lazio

Apollon en Lazio spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roei Reinshreiber en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Apollon en Lazio elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Apollon 0
Winst Lazio 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Apollon op een 3e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Apollon - Lazio Opstelling Apollon Opstelling Lazio Live Apollon - Lazio Live Apollon - Lazio kijken Apollon - Lazio kijken Live Apollon - Lazio stream Apollon - Lazio Fox Sports Nabeschouwing Apollon - Lazio Uitslag Apollon - Lazio Statistieken Apollon - Lazio Europa League 2018/2019 Apollon - Lazio wedden Apollon - Lazio gokken Apollon - Lazio Unibet