Nabeschouwing Arsenal - Napoli (2-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 11 april 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Arsenal het donderdag 11 april 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Napoli (2-0)

Het Europa League duel tussen Arsenal en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco geëindigd in een 2-0 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door A. Ramsey, waarmee Arsenal met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van K. Koulibaly zorgde ervoor dat Arsenal op 2-0 kwam te staan in de 25e minuut.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Arsenal.

LIVE Arsenal - Napoli 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Ramsey met assist van A. Maitland-Niles Arsenal 1-0
25' Eigen doelpunt Arsenal Eigen doelpunt K. Koulibaly Arsenal 2-0
47' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Hysaj Napoli
66' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor D. Mertens Napoli
67' Wissel Arsenal Wissel A. Iwobi voor A. Lacazette Arsenal
67' Wissel Arsenal Wissel H. Mkhitaryan voor M. Özil Arsenal
77' Wissel Arsenal Wissel Mohamed Elneny voor L. Torreira Arsenal
83' Wissel Napoli Wissel A. Younes voor L. Insigne Napoli
83' Wissel Napoli Wissel A. Ounas voor Fabián Ruiz Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Napoli
Opstellingen Arsenal - Napoli
De opstellingen van Arsenal en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Carlo Ancelotti
Voorbeschouwing Arsenal - Napoli

Arsenal en Napoli spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arsenal en Napoli elkaar treffen in de Europa League.