Nabeschouwing Arsenal - Rennes (3-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 14 maart 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Arsenal het donderdag 14 maart 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Rennes (3-0)

Het Europa League duel tussen Arsenal en Rennes is onder leiding van scheidsrechter Andris Treimanis geëindigd in een 3-0 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Arsenal kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van P. Aubameyang. Arsenal vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Maitland-Niles op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Arsenal, waarmee P. Aubameyang zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andris Treimanis, waardoor Arsenal een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Arsenal - Rennes 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Arsenal Doelpunt P. Aubameyang met assist van A. Ramsey Arsenal 1-0
15' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Maitland-Niles met assist van P. Aubameyang Arsenal 2-0
18' Gele kaart Rennes Gele kaart voor Mexer Rennes
32' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor A. Lacazette Arsenal
55' Gele kaart Rennes Gele kaart voor C. Grenier Rennes
69' Wissel Arsenal Wissel H. Mkhitaryan voor M. Özil Arsenal
70' Wissel Arsenal Wissel A. Iwobi voor A. Lacazette Arsenal
70' Wissel Rennes Wissel A. Hunou voor C. Grenier Rennes
72' Doelpunt Arsenal Doelpunt P. Aubameyang met assist van S. Kolašinac Arsenal 3-0
73' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor P. Aubameyang Arsenal
77' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor H. Mkhitaryan Arsenal
78' Wissel Rennes Wissel J. Lea Siliki voor B. André Rennes
81' Gele kaart Rennes Gele kaart voor B. Bourigeaud Rennes
87' Wissel Arsenal Wissel L. Torreira voor A. Ramsey Arsenal
93' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor S. Kolašinac Arsenal
95' Gele kaart Rennes Gele kaart voor H. Traoré Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Rennes
Opstellingen Arsenal - Rennes
De opstellingen van Arsenal en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Unai Emery Etxegoien
Formatie 4-4-1-1
Coach Julien Stéphan
Voorbeschouwing Arsenal - Rennes

Arsenal en Rennes spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andris Treimanis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal en Rennes in de Europa League vond plaats op 7 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rennes. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rennes favoriet. 1 keer wist de ploeg van Arsenal te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Arsenal. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.