Nabeschouwing Arsenal - Sporting CP (0-0) || Europa League

Donderdag 8 november 2018 - 21:00 uur

In de Europa League neemt Arsenal het donderdag 8 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Sporting CP (0-0)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Arsenal en Sporting CP geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Mathieu in de 87e minuut, waardoor Sporting CP met een man minder kwam te staan. Het was Arsenal dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Arsenal, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Kort daarna blies scheidsrechter Gediminas Mažeika voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Arsenal - Sporting CP
Balbezit
70%
30%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
14
5
Schoten op doel
2
0
Aanvallen
133
63
Gevaarlijke aanvallen
102
21
Passes
633
269
Overtredingen
7
13
Buitenspel
0
5
Corners
7
1
Wissels
3
3
LIVE Arsenal - Sporting CP 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor S. Lichtsteiner Arsenal
30' Wissel Arsenal Wissel P. Aubameyang voor D. Welbeck Arsenal
41' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Bruno Gaspar Sporting CP
60' Wissel Arsenal Wissel S. Kolašinac voor C. Jenkinson Arsenal
67' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor M. Acuña Sporting CP
69' Wissel Sporting CP Wissel B. Dost voor F. Montero Sporting CP
72' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor M. Guendouzi Arsenal
74' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Miguel Luís Sporting CP
74' Wissel Arsenal Wissel A. Maitland-Niles voor S. Lichtsteiner Arsenal
83' Wissel Sporting CP Wissel Jovane Cabral voor Abdoulay Diaby Sporting CP
85' Wissel Sporting CP Wissel R. Petrović voor Miguel Luís Sporting CP
87' Rode kaart Sporting CP Rode kaart voor J. Mathieu Sporting CP
Opstellingen Arsenal - Sporting CP
De opstellingen van Arsenal en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arsenal - Sporting CP

Arsenal en Sporting CP spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gediminas Mažeika en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arsenal en Sporting CP elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Arsenal 0
Winst Sporting CP 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal op een 1e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Arsenal - Sporting CP Opstelling Arsenal Opstelling Sporting CP Live Arsenal - Sporting CP Live Arsenal - Sporting CP kijken Arsenal - Sporting CP kijken Live Arsenal - Sporting CP stream Arsenal - Sporting CP Fox Sports Nabeschouwing Arsenal - Sporting CP Uitslag Arsenal - Sporting CP Statistieken Arsenal - Sporting CP Europa League 2018/2019 Arsenal - Sporting CP wedden Arsenal - Sporting CP gokken Arsenal - Sporting CP Unibet