Nabeschouwing Astana - Dynamo Kiev (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 29 november 2018 - 16:50 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Astana het donderdag 29 november 2018 om 16:50 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Astana - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - Dynamo Kiev (0-1)

Het Europa League duel tussen Astana en Dynamo Kiev is onder leiding van scheidsrechter Ivan Bebek geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door B. Verbič, waarmee Dynamo Kyiv met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Dynamo Kiev.

LIVE Astana - Dynamo Kiev 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt B. Verbič met assist van V. Tsygankov Dynamo Kyiv 0-1
32' Gele kaart Astana Gele kaart voor E. Postnikov Astana
58' Wissel Astana Wissel S. Muzhikov voor R. Almeyda Astana
62' Wissel Astana Wissel R. Janga voor J. Kabananga Astana
64' Wissel Dynamo Kyiv Wissel D. Harmash voor M. Shaparenko Dynamo Kyiv
75' Wissel Astana Wissel D. Shomko voor B. Zainutdinov Astana
76' Wissel Dynamo Kyiv Wissel S. Sydorchuk voor B. Verbič Dynamo Kyiv
83' Wissel Dynamo Kyiv Wissel M. Moroziuk voor V. Tsygankov Dynamo Kyiv
87' Gele kaart Astana Gele kaart voor L. Kleinheisler Astana
90' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor Tchê Tchê Dynamo Kyiv
93' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor D. Harmash Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - Dynamo Kiev
Opstellingen Astana - Dynamo Kiev
De opstellingen van Astana en Dynamo Kiev zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Astana gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dynamo Kiev zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.