Nabeschouwing Astana - Jablonec (2-1) || Europa League

Donderdag 8 november 2018 - 16:50 uur

In de Europa League neemt Astana het donderdag 8 november 2018 om 16:50 uur in eigen huis op tegen Jablonec. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Astana.

Via de Astana - Jablonec live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - Jablonec (2-1)

Het Europa League duel tussen Astana en Jablonec is onder leiding van scheidsrechter Istvan Vad II geëindigd in een 2-1 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Pedro Henrique, waarmee Astana met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van B. Zainutdinov zorgde ervoor dat Jablonec op 1-1 kwam te staan in de 41e minuut. In de 88e minuut zette E. Postnikov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Astana de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Istvan Vad II, waardoor Astana een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Astana - Jablonec
Goals
2
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
10
15
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
110
125
Gevaarlijke aanvallen
46
34
Passes
446
311
Overtredingen
22
6
Buitenspel
6
1
Corners
4
3
Wissels
3
2
LIVE Astana - Jablonec 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - Jablonec teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Astana Doelpunt Pedro Henrique met assist van B. Zainutdinov Astana 1-0
28' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor V. Jovović Jablonec
41' Eigen doelpunt Jablonec Eigen doelpunt B. Zainutdinov Jablonec 1-1
55' Gele kaart Astana Gele kaart voor Pedro Henrique Astana
61' Wissel Astana Wissel R. Janga voor J. Kabananga Astana
71' Wissel Astana Wissel S. Muzhikov voor R. Almeyda Astana
72' Wissel Jablonec Wissel M. Kratochvíl voor E. Sobol Jablonec
78' Gele kaart Astana Gele kaart voor M. Aničić Astana
80' Wissel Astana Wissel R. Murtazayev voor Pedro Henrique Astana
88' Doelpunt Astana Doelpunt E. Postnikov met assist van M. Tomasov Astana 2-1
89' Wissel Jablonec Wissel V. Kubista voor V. Jovović Jablonec
Opstellingen Astana - Jablonec
De opstellingen van Astana en Jablonec zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Astana gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jablonec zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach
Wissels Jablonec
# Speler Pos.
1 Jan Hanuš K
23 Tomáš Břečka V
22 Nikola Janković V
6 Miloš Kratochvíl M
27 Vojtěch Kubista M
19 Jan Chramosta A
9 Dāvis Ikaunieks A
Voorbeschouwing Astana - Jablonec

Astana en Jablonec spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Vad II en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Astana en Jablonec elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Astana 0
Winst Jablonec 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Astana op een 1e positie staat, terwijl we Jablonec terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
Astana - Jablonec Opstelling Astana Opstelling Jablonec Live Astana - Jablonec Live Astana - Jablonec kijken Astana - Jablonec kijken Live Astana - Jablonec stream Astana - Jablonec Fox Sports Nabeschouwing Astana - Jablonec Uitslag Astana - Jablonec Statistieken Astana - Jablonec Europa League 2018/2019 Astana - Jablonec wedden Astana - Jablonec gokken Astana - Jablonec Unibet