Nabeschouwing Astana - Rennes (2-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 4 oktober 2018 - 16:50 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Astana het donderdag 4 oktober 2018 om 16:50 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Astana - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - Rennes (2-0)

Het Europa League duel tussen Astana en Rennes is onder leiding van scheidsrechter Mattias Gestranius geëindigd in een 2-0 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door B. Zainutdinov, waarmee Astana met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Astana opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het M. Tomasov die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Astana.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Astana.

LIVE Astana - Rennes 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Wissel Rennes Wissel R. Bensebaini voor Ludovic Baal Rennes
37' Gele kaart Astana Gele kaart voor B. Zainutdinov Astana
41' Gele kaart Rennes Gele kaart voor M. Niang Rennes
62' Gele kaart Rennes Gele kaart voor R. Bensebaini Rennes
63' Wissel Astana Wissel S. Muzhikov voor R. Almeyda Astana
64' Doelpunt Astana Doelpunt B. Zainutdinov met assist van M. Tomasov Astana 1-0
68' Wissel Rennes Wissel R. Del Castillo voor J. Lea Siliki Rennes
72' Wissel Astana Wissel R. Janga voor J. Kabananga Astana
75' Wissel Astana Wissel Y. Logvinenko voor B. Zainutdinov Astana
77' Wissel Rennes Wissel J. Johansson voor D. Poha Rennes
88' Gele kaart Astana Gele kaart voor S. Muzhikov Astana
88' Gele kaart Astana Gele kaart voor N. Erić Astana
89' Gele kaart Astana Gele kaart voor Pedro Henrique Astana
91' Doelpunt Astana Doelpunt M. Tomasov met assist van R. Janga Astana 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - Rennes
Opstellingen Astana - Rennes
De opstellingen van Astana en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Astana gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Astana - Rennes

Astana en Rennes spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mattias Gestranius en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Astana en Rennes elkaar treffen in de Europa League.

Winst Astana 0
Winst Rennes 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Astana op een 2e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 1e plaats.