Nabeschouwing Atalanta - Sarajevo (2-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 20:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Atalanta het donderdag 26 juli 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sarajevo. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Atalanta - Sarajevo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Sarajevo (2-2)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Atalanta en Sarajevo geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Rafael Tolói, waarmee Atalanta met 1-0 de leiding nam. Atalanta vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Pessina op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist Sarajevo de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via H. Handžić.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Aladin Šišić de 2-2 maakte voor Sarajevo.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Atalanta - Sarajevo 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Sarajevo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Atalanta Doelpunt Rafael Tolói met assist van A. Masiello Atalanta 1-0
16' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor A. Rahmanović Sarajevo
48' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Pessina Atalanta 2-0
54' Wissel Atalanta Wissel D. Zapata voor M. DAlessandro Atalanta
60' Wissel Sarajevo Wissel H. Handžić voor M. Ahmetovic Sarajevo
66' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. de Roon Atalanta
67' Doelpunt Sarajevo Doelpunt H. Handžić met assist van J. Adukor Sarajevo 2-1
72' Doelpunt Sarajevo Doelpunt Aladin Šišić Sarajevo 2-2
73' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor M. Stanojević Sarajevo
75' Wissel Atalanta Wissel J. Palomino voor G. Mancini Atalanta
83' Wissel Atalanta Wissel M. Tumminello voor R. Gosens Atalanta
84' Wissel Sarajevo Wissel M. Stanojević voor E. Halilović Sarajevo
85' Wissel Sarajevo Wissel B. Tatar voor Aladin Šišić Sarajevo
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Sarajevo
Opstellingen Atalanta - Sarajevo
De opstellingen van Atalanta en Sarajevo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sarajevo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Sarajevo

Atalanta en Sarajevo spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tamás Bognár en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Atalanta en Sarajevo elkaar treffen in de Europa League.