Nabeschouwing B36 - Besiktas (0-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt B36 het donderdag 26 juli 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Gundadalur in Tórshavn.

Via de B36 - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing B36 - Besiktas (0-2)

Het Europa League duel tussen B36 en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Evgen Aranovskiy geëindigd in een 0-2 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Lens, waarmee Beşiktaş met 0-1 de leiding nam. Beşiktaş vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Gönül op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Besiktas.

LIVE B36 - Besiktas 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd B36 - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt J. Lens met assist van C. Erkin Beşiktaş 0-1
26' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. Gönül Beşiktaş 0-2
41' Wissel B36 Wissel B. Heinesen voor A. Mellemgaard B36
60' Wissel B36 Wissel M. Przybylski voor K. Saag B36
70' Gele kaart B36 Gele kaart voor M. Jacobsen B36
74' Wissel Beşiktaş Wissel M. Pektemek voor C. Larin Beşiktaş
78' Wissel Beşiktaş Wissel D. Toköz voor T. Arslan Beşiktaş
79' Wissel B36 Wissel H. Samuelsen voor M. Jacobsen B36
85' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor M. Pektemek Beşiktaş
86' Wissel Beşiktaş Wissel Vágner Love voor J. Lens Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting B36 - Besiktas
Opstellingen B36 - Besiktas
De opstellingen van B36 en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat B36 gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.