Nabeschouwing Balzan - Slovan Bratislava (2-1) || Europa League

Donderdag 26 juli 2018 - 18:00 uur

In de Europa League neemt Balzan het donderdag 26 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava. De wedstrijd wordt gespeeld in MFA Centenary Stadium in Ta'Qali.

Via de Balzan - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Balzan - Slovan Bratislava (2-1)

Het Europa League duel tussen Balzan en Slovan Bratislava is onder leiding van scheidsrechter Jens Maae geëindigd in een 2-1 overwinning voor Balzan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door B. Kaljević, waarmee Balzan met 1-0 de leiding nam. Balzan vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van U. Ljubomirac op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist Slovan Bratislava de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via V. Savićević. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Slovan Bratislava kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jens Maae, waardoor Balzan een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Balzan - Slovan Bratislava
Goals
2
1
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
7
14
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
40
62
Gevaarlijke aanvallen
20
48
Overtredingen
10
5
Buitenspel
0
1
Corners
3
8
Wissels
3
3
LIVE Balzan - Slovan Bratislava 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Balzan - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Balzan Doelpunt B. Kaljević Balzan 1-0
46' Wissel Slovan Bratislava Wissel V. Savićević voor D. Holman Slovan Bratislava
63' Wissel Balzan Wissel A. Effiong voor B. Kaljević Balzan
67' Doelpunt Balzan Doelpunt U. Ljubomirac met assist van A. Effiong Balzan 2-0
70' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor I. Rabiu Slovan Bratislava
72' Wissel Slovan Bratislava Wissel B. Cmiljanić voor A. Čavrić Slovan Bratislava
72' Wissel Slovan Bratislava Wissel D. Dražić voor I. Rabiu Slovan Bratislava
74' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt V. Savićević Slovan Bratislava 2-1
76' Wissel Balzan Wissel R. Correa voor Lecão Balzan
82' Wissel Balzan Wissel G. Camilleri voor Kadú Balzan
Opstellingen Balzan - Slovan Bratislava
De opstellingen van Balzan en Slovan Bratislava zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Balzan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Slovan Bratislava zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Marko Mićović
Formatie 4-1-3-2
Coach Martin Ševela
Wissels Slovan Bratislava
# Speler Pos.
22 Matúš Ružinský K
19 Kornel Saláta V
21 Filip Hološko M
4 Vukan Savićević M
6 Joeri de Kamps M
11 Dejan Dražić A
12 Boris Cmiljanić A
Voorbeschouwing Balzan - Slovan Bratislava

Balzan en Slovan Bratislava spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jens Maae en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Balzan en Slovan Bratislava elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Balzan 0
Winst Slovan Bratislava 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Balzan - Slovan Bratislava Opstelling Balzan Opstelling Slovan Bratislava Live Balzan - Slovan Bratislava Live Balzan - Slovan Bratislava kijken Balzan - Slovan Bratislava kijken Live Balzan - Slovan Bratislava stream Balzan - Slovan Bratislava Fox Sports Nabeschouwing Balzan - Slovan Bratislava Uitslag Balzan - Slovan Bratislava Statistieken Balzan - Slovan Bratislava Europa League 2018/2019 Balzan - Slovan Bratislava wedden Balzan - Slovan Bratislava gokken Balzan - Slovan Bratislava Unibet