Nabeschouwing Banants - Sarajevo (1-2) || Europa League

Woensdag 11 juli 2018 - 15:30 uur

In de Europa League neemt Banants het woensdag 11 juli 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Sarajevo. De wedstrijd wordt gespeeld in Banants Stadion in Yerevan.

Via de Banants - Sarajevo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Banants - Sarajevo (1-2)

Het Europa League duel tussen Banants en Sarajevo is onder leiding van scheidsrechter Rohit Saggi geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sarajevo. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. Ahmetovic, waarmee Sarajevo met 0-1 de leiding nam. Sarajevo vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Halilović op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut wist Banants de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Vahagn Ayvazyan. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Banants kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rohit Saggi, waardoor Sarajevo een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Banants - Sarajevo
Goals
1
2
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
9
7
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
95
92
Gevaarlijke aanvallen
64
54
Corners
5
4
Wissels
3
3
LIVE Banants - Sarajevo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Banants - Sarajevo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Sarajevo Doelpunt M. Ahmetovic met assist van A. Abdihodzic Sarajevo 0-1
21' Doelpunt Sarajevo Doelpunt E. Halilović met assist van M. Ahmetovic Sarajevo 0-2
34' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor N. Mujakić Sarajevo
34' Doelpunt Banants Doelpunt Vahagn Ayvazyan Banants 1-2
64' Gele kaart Banants Gele kaart voor K. Sibo Banants
67' Wissel Banants Wissel K. Melkonyan voor O. Krasić Banants
73' Wissel Sarajevo Wissel H. Šabanović voor A. Abdihodzic Sarajevo
79' Wissel Sarajevo Wissel A. Mustafic voor M. Stanojević Sarajevo
82' Wissel Sarajevo Wissel H. Handžić voor Aladin Šišic Sarajevo
85' Wissel Banants Wissel Wal voor I. Stanojević Banants
89' Wissel Banants Wissel Santos voor L. Peltier Banants
94' Gele kaart Banants Gele kaart voor Santos Banants
Opstellingen Banants - Sarajevo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Banants - Sarajevo

Banants en Sarajevo spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rohit Saggi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Banants en Sarajevo elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Banants 0
Winst Sarajevo 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Banants - Sarajevo Opstelling Banants Opstelling Sarajevo Live Banants - Sarajevo Live Banants - Sarajevo kijken Banants - Sarajevo kijken Live Banants - Sarajevo stream Banants - Sarajevo Fox Sports Nabeschouwing Banants - Sarajevo Uitslag Banants - Sarajevo Statistieken Banants - Sarajevo Europa League 2018/2019 Banants - Sarajevo wedden Banants - Sarajevo gokken Banants - Sarajevo Unibet