Nabeschouwing Banants - Sarajevo (1-2) || Europa League 2018/2019

Woensdag 11 juli 2018 - 15:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Banants het woensdag 11 juli 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Sarajevo. De wedstrijd wordt gespeeld in Banants Stadion in Yerevan.

Via de Banants - Sarajevo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Banants - Sarajevo (1-2)

Het Europa League duel tussen Banants en Sarajevo is onder leiding van scheidsrechter Rohit Saggi geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sarajevo. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. Ahmetovic, waarmee Sarajevo met 0-1 de leiding nam. Sarajevo vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Halilović op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut wist Urartu de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Vahagn Ayvazyan. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Urartu kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rohit Saggi, waardoor Sarajevo een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Banants - Sarajevo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Banants - Sarajevo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Sarajevo Doelpunt M. Ahmetovic met assist van A. Abdihodzic Sarajevo 0-1
21' Doelpunt Sarajevo Doelpunt E. Halilović met assist van M. Ahmetovic Sarajevo 0-2
34' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor N. Mujakić Sarajevo
34' Doelpunt Urartu Doelpunt Vahagn Ayvazyan Urartu 1-2
64' Gele kaart Urartu Gele kaart voor K. Sibo Urartu
67' Wissel Urartu Wissel K. Melkonyan voor O. Krasić Urartu
73' Wissel Sarajevo Wissel H. Šabanović voor A. Abdihodzic Sarajevo
79' Wissel Sarajevo Wissel A. Mustafic voor M. Stanojević Sarajevo
82' Wissel Sarajevo Wissel H. Handžić voor Aladin Šišic Sarajevo
85' Wissel Urartu Wissel Wal voor I. Stanojević Urartu
89' Wissel Urartu Wissel Santos voor L. Peltier Urartu
94' Gele kaart Urartu Gele kaart voor Santos Urartu
Video hoogtepunten en samenvatting Banants - Sarajevo
Opstellingen Banants - Sarajevo

Voorbeschouwing Banants - Sarajevo

Banants en Sarajevo spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rohit Saggi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Banants en Sarajevo elkaar treffen in de Europa League.