Nabeschouwing BATE - Arsenal (1-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 14 februari 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt BATE het donderdag 14 februari 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Borisov Arena in Borisov.

Via de BATE - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - Arsenal (1-0)

Het Europa League duel tussen BATE en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Srđan Jovanović geëindigd in een 1-0 overwinning voor BATE. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door S. Dragun, waarmee BATE met 1-0 de leiding nam. In de 85e minuut moest A. Lacazette van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Srđan Jovanović een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Arsenal verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van BATE.

LIVE BATE - Arsenal 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor G. Xhaka Arsenal
45' Doelpunt BATE Doelpunt S. Dragun met assist van I. Stasevich BATE 1-0
58' Wissel BATE Wissel Y. Berezkin voor A. Hleb BATE
68' Wissel Arsenal Wissel P. Aubameyang voor A. Maitland-Niles Arsenal
69' Wissel Arsenal Wissel L. Torreira voor G. Xhaka Arsenal
69' Wissel BATE Wissel B. Dubajić voor N. Milić BATE
71' Gele kaart BATE Gele kaart voor B. Dubajić BATE
74' Wissel Arsenal Wissel Denis Suárez voor S. Kolašinac Arsenal
80' Wissel BATE Wissel H. Moukam voor M. Skavysh BATE
85' Rode kaart Arsenal Rode kaart voor A. Lacazette Arsenal
86' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Filipović BATE
87' Gele kaart BATE Gele kaart voor S. Dragun BATE
Video hoogtepunten en samenvatting BATE - Arsenal
Opstellingen BATE - Arsenal
De opstellingen van BATE en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat BATE gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Arsenal zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Alexey Baga
Voorbeschouwing BATE - Arsenal

BATE en Arsenal spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Srđan Jovanović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen BATE en Arsenal in de Europa League vond plaats op 7 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Arsenal favoriet. 2 keer wist de ploeg van BATE te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor BATE. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.