Nabeschouwing BATE - Chelsea (0-1) || Europa League

Donderdag 8 november 2018 - 18:55 uur

In de Europa League neemt BATE het donderdag 8 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Borisov Arena in Borisov.

Via de BATE - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - Chelsea (0-1)

Het Europa League duel tussen BATE en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Nikola Dabanović geëindigd in een 0-1 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door O. Giroud, waarmee Chelsea met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Chelsea uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken BATE - Chelsea
Balbezit
26%
74%
Schoten totaal
8
17
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
86
176
Gevaarlijke aanvallen
36
81
Passes
297
848
Overtredingen
14
5
Buitenspel
2
0
Corners
2
6
Wissels
3
3
LIVE BATE - Chelsea 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
53' Doelpunt Chelsea Doelpunt O. Giroud met assist van Emerson Chelsea 0-1
62' Wissel Chelsea Wissel Willian voor E. Hazard Chelsea
64' Wissel Chelsea Wissel M. Kovačić voor R. Loftus-Cheek Chelsea
73' Wissel BATE Wissel J. Tuominen voor N. Signevich BATE
76' Wissel BATE Wissel H. Moukam voor M. Skavysh BATE
81' Wissel BATE Wissel Y. Berezkin voor A. Hleb BATE
85' Wissel Chelsea Wissel C. Hudson-Odoi voor Pedro Chelsea
Opstellingen BATE - Chelsea
De opstellingen van BATE en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat BATE gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach
Voorbeschouwing BATE - Chelsea

BATE en Chelsea spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikola Dabanović en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat BATE en Chelsea elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst BATE 0
Winst Chelsea 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel BATE op een 4e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
BATE - Chelsea Opstelling BATE Opstelling Chelsea Live BATE - Chelsea Live BATE - Chelsea kijken BATE - Chelsea kijken Live BATE - Chelsea stream BATE - Chelsea Fox Sports Nabeschouwing BATE - Chelsea Uitslag BATE - Chelsea Statistieken BATE - Chelsea Europa League 2018/2019 BATE - Chelsea wedden BATE - Chelsea gokken BATE - Chelsea Unibet