Nabeschouwing Bordeaux - Gent (2-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 30 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Bordeaux het donderdag 30 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Gent (2-0)

Het Europa League duel tussen Bordeaux en Gent is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door F. Kamano, waarmee Bordeaux met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 64e minuut voor dat Bordeaux via J. Briand op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bordeaux.

LIVE Bordeaux - Gent 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor J. Plašil Bordeaux
10' Doelpunt Bordeaux Doelpunt F. Kamano met assist van L. Lerager Bordeaux 1-0
17' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor A. Tchouaméni Bordeaux
43' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Asare Gent
46' Wissel Gent Wissel B. Dejaegere voor V. Odjidja-Ofoe Gent
63' Wissel Gent Wissel J. David voor T. Awoniyi Gent
64' Penalty Bordeaux Penalty J. Briand Bordeaux 2-0
68' Wissel Bordeaux Wissel N. de Préville voor J. Briand Bordeaux
69' Wissel Gent Wissel G. Kvilitaia voor J. Dompé Gent
75' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor L. Lerager Bordeaux
83' Wissel Bordeaux Wissel Z. Youssouf voor S. Kalu Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Gent
Opstellingen Bordeaux - Gent
De opstellingen van Bordeaux en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gent zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Gustavo Augusto Poyet Domínguez
Coach Yves Vanderhaeghe
Voorbeschouwing Bordeaux - Gent

Bordeaux en Gent spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Gent in de Europa League vond plaats op 23 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.