Nabeschouwing Bordeaux - Slavia Praag (2-0) || Europa League

Donderdag 29 november 2018 - 18:55 uur

In de Europa League neemt Bordeaux het donderdag 29 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Slavia Praag (2-0)

Het Europa League duel tussen Bordeaux en Slavia Praag is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door N. de Préville, waarmee Bordeaux met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Bordeaux opnieuw te scoren. In de 95e minuut was het J. Koundé die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Bordeaux.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bordeaux.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Slavia Praag
Goals
2
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
17
11
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
104
111
Gevaarlijke aanvallen
46
56
Passes
398
438
Overtredingen
12
22
Buitenspel
2
0
Corners
3
5
Wissels
3
3
LIVE Bordeaux - Slavia Praag 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Slavia Praha Wissel J. Sýkora voor I. Traore Slavia Praha
49' Doelpunt Bordeaux Doelpunt N. de Préville Bordeaux 1-0
51' Wissel Slavia Praha Wissel P. Olayinka voor J. Matoušek Slavia Praha
52' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor J. Bořil Slavia Praha
56' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor S. Deli Slavia Praha
59' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor P. Olayinka Slavia Praha
71' Wissel Bordeaux Wissel F. Kamano voor N. de Préville Bordeaux
76' Wissel Bordeaux Wissel Y. Sankharé voor Z. Youssouf Bordeaux
77' Wissel Slavia Praha Wissel M. Škoda voor M. Stoch Slavia Praha
81' Wissel Bordeaux Wissel Y. Karamoh voor S. Kalu Bordeaux
85' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Y. Sankharé Bordeaux
95' Doelpunt Bordeaux Doelpunt J. Koundé met assist van Y. Sabaly Bordeaux 2-0
Opstellingen Bordeaux - Slavia Praag
De opstellingen van Bordeaux en Slavia Praag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Slavia Praag zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Jindřich Trpišovský
Voorbeschouwing Bordeaux - Slavia Praag

Bordeaux en Slavia Praag spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bordeaux en Slavia Praag elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Bordeaux 0
Winst Slavia Praag 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 4e positie staat, terwijl we Slavia Praag terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bordeaux - Slavia Praag Opstelling Bordeaux Opstelling Slavia Praag Live Bordeaux - Slavia Praag Live Bordeaux - Slavia Praag kijken Bordeaux - Slavia Praag kijken Live Bordeaux - Slavia Praag stream Bordeaux - Slavia Praag Fox Sports Nabeschouwing Bordeaux - Slavia Praag Uitslag Bordeaux - Slavia Praag Statistieken Bordeaux - Slavia Praag Europa League 2018/2019 Bordeaux - Slavia Praag wedden Bordeaux - Slavia Praag gokken Bordeaux - Slavia Praag Unibet