Nabeschouwing Bordeaux - Zenit (1-1) || Europa League

Donderdag 8 november 2018 - 21:00 uur

In de Europa League neemt Bordeaux het donderdag 8 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Zenit (1-1)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Bordeaux en Zenit geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 35 minuten. F. Kamano maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Bordeaux vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Zenit kwam na 72 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Zabolotnyi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Zenit
Goals
1
1
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
24
8
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
135
90
Gevaarlijke aanvallen
72
29
Passes
528
398
Overtredingen
14
16
Buitenspel
3
1
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Bordeaux - Zenit 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Anyukov Zenit
31' Gele kaart Zenit Gele kaart voor E. Nabiullin Zenit
35' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Lunev Zenit
35' Penalty Bordeaux Penalty F. Kamano Bordeaux 1-0
41' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor V. Jovanović Bordeaux
46' Wissel Bordeaux Wissel J. Briand voor A. Cornelius Bordeaux
59' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Neto Zenit
60' Wissel Zenit Wissel R. Mak voor A. Anyukov Zenit
65' Wissel Zenit Wissel D. Kuzyaev voor A. Erokhin Zenit
65' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor F. Kamano Bordeaux
67' Wissel Bordeaux Wissel Y. Karamoh voor F. Kamano Bordeaux
72' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Zabolotnyi met assist van D. Kuzyaev Zenit 1-1
78' Wissel Zenit Wissel O. Shatov voor S. Driussi Zenit
84' Wissel Bordeaux Wissel N. de Préville voor J. Plašil Bordeaux
Opstellingen Bordeaux - Zenit
De opstellingen van Bordeaux en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zenit zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bordeaux - Zenit

Bordeaux en Zenit spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bordeaux en Zenit elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Bordeaux 0
Winst Zenit 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 4e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bordeaux - Zenit Opstelling Bordeaux Opstelling Zenit Live Bordeaux - Zenit Live Bordeaux - Zenit kijken Bordeaux - Zenit kijken Live Bordeaux - Zenit stream Bordeaux - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Bordeaux - Zenit Uitslag Bordeaux - Zenit Statistieken Bordeaux - Zenit Europa League 2018/2019 Bordeaux - Zenit wedden Bordeaux - Zenit gokken Bordeaux - Zenit Unibet