Nabeschouwing Cefn Druids - Trakai (1-1) || Europa League

Donderdag 28 juni 2018 - 20:00 uur

In de Europa League neemt Cefn Druids het donderdag 28 juni 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Trakai. De wedstrijd wordt gespeeld in Park Hall Stadium in Oswestry / Croesoswallt, Shropshire.

Via de Cefn Druids - Trakai live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cefn Druids - Trakai (1-1)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Cefn Druids en Trakai geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door J. Davies, waarmee Cefn Druids met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Trakai het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 86e minuut was het namelijk D. Kazlauskas die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Cefn Druids - Trakai
Goals
1
1
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
10
10
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
99
131
Gevaarlijke aanvallen
84
93
Corners
4
3
Wissels
2
3
LIVE Cefn Druids - Trakai 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cefn Druids - Trakai teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Gele kaart Trakai Gele kaart voor J. Januševskij Trakai
48' Doelpunt Cefn Druids Doelpunt J. Davies Cefn Druids 1-0
56' Wissel Trakai Wissel R. Masenzovas voor M. Vorobjovas Trakai
63' Gele kaart Cefn Druids Gele kaart voor M. Jones Cefn Druids
63' Wissel Trakai Wissel E. Mukanya voor S. Čyžas Trakai
69' Gele kaart Trakai Gele kaart voor K. Ntika Trakai
70' Gele kaart Trakai Gele kaart voor E. Mukanya Trakai
71' Wissel Trakai Wissel E. Baniulis voor K. Ntika Trakai
76' Wissel Cefn Druids Wissel F. Hajdari voor A. Mudimu Cefn Druids
82' Wissel Cefn Druids Wissel I. Cartwright voor R. Kershaw Cefn Druids
83' Gele kaart Trakai Gele kaart voor V. Jeriomenko Trakai
86' Doelpunt Trakai Doelpunt D. Kazlauskas Trakai 1-1
Opstellingen Cefn Druids - Trakai

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cefn Druids - Trakai

Cefn Druids en Trakai spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christopher Jäger en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cefn Druids en Trakai elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Cefn Druids 0
Winst Trakai 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Cefn Druids - Trakai Opstelling Cefn Druids Opstelling Trakai Live Cefn Druids - Trakai Live Cefn Druids - Trakai kijken Cefn Druids - Trakai kijken Live Cefn Druids - Trakai stream Cefn Druids - Trakai Fox Sports Nabeschouwing Cefn Druids - Trakai Uitslag Cefn Druids - Trakai Statistieken Cefn Druids - Trakai Europa League 2018/2019 Cefn Druids - Trakai wedden Cefn Druids - Trakai gokken Cefn Druids - Trakai Unibet